Afscheidsfeest twee prominente Bosschenaren Reyner & Cooijmans

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-01-2019 | Gewijzigd op: 06-01-2019
......................................................................................................... ....................................................................................................

Frans Reyner [r.] en Hugo Cooijmans [l.] namen zaterdagmiddag 5 januari 2019 samen afscheid in het Hart van Brabant. De reden..?   Die stond in de uitnodiging. 'Nu we het werken nog leuk vinden besloten we te stoppen bij resp. Euromaster [Frans Reyer] en Ctac [oprichter Hugo Cooijmans]. En dat doe je op je hoogtepunt, aldus de uitnodigingsbrief.
We zijn onder aan de ladder begonnen waar bij de ene wat langer was dan de ander. Bij de ene stond die soms meer op zijn kop dan bij de ander,  maar onze carrières kenden alleen hoogtepunten [..].  We stoppen maar blijven als ambassadeurs door het leven gaan.
Beide hebben hobby's.  ' Veel,' zegt Frans en Hugo ziet het nog wel aan. 

In het meest Bossche café van de stad 'Het Hart' zetten beiden na hun laatste werkdag op 31 december 2018, dit officeel puntje achter hun werkzame leven.
Hugo begon ooit als ober in 'Het Hart' en zijn vriend uit die jaren, Jos Voogt was er natuurlijk ook bij. Evenals wethouder Jan Hoskam met echtgenote Andrea Bonvanie, VVD-raadslid Hanneke Welten-van Doremalen, Sander van de Gevel [minister-president van de Oeteldonksche Club] met partner en de gastvrouw en gastheer van weleer Johnny en Nolly Manders.
 
-Boven: Sander van de Gevel en HugoCooijmans. 
-Rechts boven: vlnr Frank Reyner,
wethouder Jan Hoskam en Sander van de Gevel.
foto's © paul kriele, 5 januari 2019.
-Links Jos Voogt, toenmalig vriend/
collega als ober in 'Het Hart van Brabant'.
Jos Voogt is eigenaar van De Brasserie
in de Helftheuvelpassage.

-Onder sfeerfoto en de aankomst
van De Postkwakers voor een serenade.


Terug naar boven