Grote belangstelling bij crematie Rini van der Heijden

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-01-2019 | Gewijzigd op: 07-01-2019
Zaterdag 5 januari 2019 werd in Vlijmen, de op 28 december 2018 plotseling overleden Rini van der Heijden gecremeerd. De  71 jaar geworden  Bosschenaar genoot door zijn amaibele instelling van alle kanten support. Rini had voor iedereen wel een plaatsje in zijn hart, zegt een bevriend Vinkelnaar.  Dat was aan de belangstelling van ruim 350 aanwezigen bij de crematie in Nieuwkuijk opvallend. Een lange rij stond langs de bomenlaan naar het crematorium voor een laatste groet te wachten.
Naast zijn familie, deputaties of oud- collega's en vrienden vanuit  de PTT, de Weenergroep en met name van FC Den Bosch met een aanwezigheid van het bestuur en tientallen jeugdleden in FC Den Bosch trainingspak.
 Nieuwkuijk
Een laatste groet aan Rini van der Heijden
van tal van familieleden, vrienden, oud- collega's
en FC Den Boschsupporters en FC Den Boschbestuur.


foto © henk van esch, 5 januari 2019.
.....................................................................................................
  
Rini van der Heijden was twintig jaar chauffeur bij FC Den Bosch. Met name de jeugdspelers gaven hem, met fakkels in de hand, nog een laatste groet. Rini reed hen trouw van school naar de trainingen en naar de wedstrijden.
Rini van der Heijden begon zijn loopbaan als koerier bij de PTT, werkte achtereenvolgens op een verzekeringskantoor en was vrachtwagenchauffeur. Door enkele hartinfarcten kwam er een eind aan zijn werkzame beroepsleven. 
Via de Weenergroep werd hij bij FC Den Bosch gedetacheerd, waar hij bij een ieder een geliefd voetbalfan is geworden.