Oud horecaman George Hendrickx - 68 jaar - overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-08-2019 | Gewijzigd op: 17-08-2019
Op dinsdag 13 augustus 2019 is op 68-jarige leeftijd aan een ernstige ziekte George –Sjors- Hendrickx overleden. Voor een kring van familie, vrienden en uit de horecabranche was George/Sjors een bekende, sympathieke, persoonlijkheid. 
George/ Sjors Hendrickx
* 1950 + 2019
De goed lachse en altijd modieus geklede Sjors Hendrickx bij zijn glas lievelingsbier [West-Malle Tripple] in Hof van Holland in de Kolperstraat, nu Visch.

 

George was een markante Bosschenaar, die bekend werd door de Papillon in de Vughterstraat, het Hof van Holland in de Kolperstraat en zijn eigen restaurant in de Orthenstraat. De meesten kennen George  als de vent die op de fiets zijn boodschappen deed, bezoekjes aflegde en naar zijn werk ging. 
Een oud medewerkster van Sjors, zoals hij voor intimi heette, herinnert hem als '...een vrolijke goed lachse ‘baas’, die op een positieve manier de sfeer bepaalde. Je voelde je bij hem thuis’, aldus R. ‘In mijn tijd was ‘Het Hof’ voor velen de huiskamer van de stad. Sjors had ook een sociaal gevoel. Hij kon mensen uit de put halen of steun geven als ze op welke manier ook moeilijk zaten. Kijk naar zijn foto en je ziet hoe zijn karakter was.’

Voor George wordt  maandag 19 augustus 2019/ 10.00 uur in het crematorium aan de oude Baan in Rosmalen een afscheidsdienst gehouden met daaraan aansluitend de condoleance.