Koninklijke onderscheiding voor zeven Rosmalense brandweerlieden

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-10-2019 | Gewijzigd op: 06-10-2019
Burgemeester Jack Mikkers heeft zaterdagavond 5 oktober 2019 aan zeven Rosmalense brandweerlieden een koninklijke onderscheiding uitgereikt.
De eerste burger speldde in de Rosmalense brandweerkazerne bij René Dollevoet (52 jaar),  Rien van Goch (60 jaar), Ed van Ham (55 jaar), Rob van Hedel (53 jaar), Jan van Hulst (62 jaar), Karel Langeraap (61 jaar) en Dirk Verstappen (57 jaar) allen uit Rosmalen de versierselen op behorend bij lid in de Orde van Oranje Nassau.
 
De zeven gedecoreerde Rosmalense brandweerlieden
rond burgemeester Jack Mikkers, die de koninklijke onderscheidingen uitreikte.


foto © suzan van iersel, 5 oktober2019.
........................................................
 
 


 'Bijzonder verdienstelijk voor de samenleving'
René Dollevoet is 27 jaar actief bij de vrijwillige brandweer. Voor Rien van Goch geldt dat hij zich 31 jaar actief bij de vrijwillige brandweer heeft ingezet. Ed van Ham is al ook 30 jaar vrijwillig actief en Rob van Hedel is dat al 32 jaar. Jan van Hulst is ook 27 jaar vrijwillig actief bij de vrijwillige brandweer geweest en Karel Langeraap is dat al 42 jaar. Ten slotte is Dirk Verstappen al 31 jaar vrijwillig actief. Allen hebben zich bij de brandweerpost Rosmalen bij nacht en ontij ingezet om de medemens in nood te helpen. Zij hebben bijgedragen aan de openbare orde en veiligheid van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Bij decorandi is sprake van bijzondere verdiensten voor de samenleving.