Nieuw album van Chiel Nugter en Iris van Nuland

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-12-2020 | Gewijzigd op: 04-12-2020
Chiel Nugter heeft samen met Iris van Nuland  een cd 'Vannatuure' uitgebracht. Het is een coproductie van een componist en een violist. Voor Iris is het een debuut. Vanaf 3 december 2020 is het album op youtube en Spotify te beluisteren. Iris was  in september  2020 op het Christina Concours in Veghel de  beste in de leeftijdscategorie van 15-19 jaar.
Chiel Nughter en Iris van Nuland tijdens het vastleggen van de cd in WillemTwee/Toonzaal
................


Bericht van 5 september 2020: cd 'Hertogstad' van Chiel Nugter
Chiel Nugter heeft een cd uitgebracht met bij Bossche gebouwen, locaties en gelegenheden passende filmbeelden en muziek.  
De op Bossche situaties en gebouwen afgestemde
muziek cd die in gaat op de sfeer van elke vast gelegde locatie.

 
De 29- jarige Chiel Nugter heeft
met enkele musici een cd met 14, 
op de stad afgestemde, toepasselijke nummers samengesteld.
Dat wordt ondersteund door flimbeelden.


De autodidact Chiel Nugter [29],die door zijn liefde voor de muziek onder meer als hobby heeft melodieën te verzamelen vindt dat de sfeer van de veertien nummers op de cd ook de sfeer ademen van de stad. De locaties die op deze Bossche muzikale cd langs komen zijn onder meer het Zwanenbroedershuis, het Hellegat, de Citadel, de IJzeren Vrouw en het IJzeren Kind, de Watertoren, de Dommel, het orgel van de Sint Jan en het Beleg van ’s-Hertogenbosch.
De artiest, componist gitarist kreeg bij de samenstelling van de cd ’Hertogstad’ ondersteuning van de pianist Chris van de Kuilen, de fluitist Henny Gieles en Bart van Liempt.  Als je het nummer over het Zwanenbroedershuis beluistert dan komt er een prachtige compositie met ballet en sfeervolle video-opnamen langs die door heerlijke muziek wordt ondersteund.
Voor info www.chielnugter.nl en het nummer op 'Hertogstad' over het Zwanenbroedershuis 

Terug naar boven