Lintje voormalig minister-president van Oeteldonk Sander van de Gevel

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-10-2020 | Gewijzigd op: 17-10-2020
 
Een trotse en glunderende Sander van de Gevel met zijn koninklijke onderscheiding.
 

De voormalig minister-president van Oeteldonksche Club, Sander van de Gevel is vanavond -woensdag 14 oktober 2020- tijdens een livestream verbinding met de vergadering van het Boerenparrelement, koninklijk onderscheiden. Burgemeester Jack Mikkers spelde hem thuis in Heeswijk de versierselen op behorend bij die eervolle erkenning lid in de Orde van Oranje Nassau.
Vanaf 1998 heeft Van de Gevel zich ingezet voor het Oeteldonks carnaval, met name voor de jeugd. Van de Gevel was aansluitend verantwoordelijk voor het Ministerie van Pers en Publiciteit. In 2012 werd hij gekozen om eindverantwoordelijkheid te dragen voor de hele vereniging. Hij was voorzitter van de ministerraad en van het dagelijks bestuur en zat de Boerenparrelementsvergaderingen voor. Van de Gevel heeft onbetwist zijn positieve stempel gedrukt op de doorontwikkeling van de Oeteldonksche Club. 

Ook was Van de Gevel van 1992- 2002 lid van de pr-commissie van Natuurtheater De Kersouwe in Heeswik Dinther en vanaf 2008 lid van de leescommissie.
................................
 Op 23 oktober 2012: Tijdens het spelen van het Oeteldonks Volkslied zingt de dan pas geïnstalleerde minister-president met de 150 aanwezigen in hotel Central dat volkslied mee. foto © paul kriele,  23 oktober 2012.