Voetballer Patrick van Aanholt gecontracteerd bij Galatasaray

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-07-2021 | Gewijzigd op: 29-07-2021
Patrick van Aanholt heeft contract getekend met Turkse voetbalclub Galatasaray
Patrick van Aanholt voor drie jaar vastgelegd als speler van Galatasary in Istanboel..
 

Voetballer bij Crystal Palace, Patrick van Aanholt, tekende in de week van 25-31 juli 2021 in Istanboel een contract van drie jaar als speler van de topclub Galatasaray
De dertigjarige linksback Van Aanholt kocht voorjaar 2021 met zijn vrouw Linsey van Ham nog een riant, voormalig klooster in de St.Jorisstraat.

Bericht van 2 maart 2021 Bossche voetballer Patrick van Aanholt gaat met zijn gezinnetje in de St.Jorisstraat wonen
‘Bossche’ voetballer Patrick van Aanholt, tenminste met postadres van zijn vrouw Linsey van Ham, kocht voormalig klooster op St.Jorisstraat. Dat was tot voor enkele jaren terug het klooster en van de ’Broeders van Dongen'.
.....
-Hierboven: Het rechterpand van het kloostercomplex in de Sint Jorisstraat .
Het linker pand  werd al eerder als woonhuis verkocht. 
-Onder: Patrick van Aanholt, die op 29 augustus 1990 in Den Bosch werd geboren, voetbalde eerst bij de jeugd van OSC'45 toen kort erop FC Den Bosch hem daar weg kocht.Tegenwoordig voetbalt Patrick bij Crystal Palace. 

De op 29 augustus 1990 in Den Bosch geboren Van Aanholt debuteerde twintig jaar geleden bij FC Den Bosch. Na zijn speeltijd bij OSC’45 was hij de scouts van FC Den Bosch daarvoor al opgevallen. Voordat hij in 2005 naar Engeland vertrok speelde Van Aanholt onder meer nog bij PSV en Vitesse. Chelsa was daar zijn eerste club, vanaf juli 2014 Sunderland en vanaf 2017 bij Crystal Palace, die € 16.500.000 voor hem over had. Daar werd hij de meest scorende verdediger in de Premier League.
Riant woonverblijf
Het klooster met op de verdieping meerdere kamertjes voor de broeders biedt ruimte voor een riante woonfunctie, met een aanbouw in de tuin die als keuken en eetkamer gaat dienen. Patrick en zijn bijna even jonge vrouw Linsey van Ham, delen elk voor de helft in het bezit van hun nieuwe huis, dat zij in september 2020 voor € 1.600.000 kochten. In die periode zijn Patrick en Linsey ook met elkaar getrouwd.

Terug naar boven