Paul Post stopt als [sport-]verslaggever bij Omroep Brabant

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-10-2021 | Gewijzigd op: 03-10-2021
Paul Post stopt als sportverslaggever bij Omroep Brabant
Paul Post [60 jaar] stopt als [sport-]verslaggever bij Omroep Brabant.

© omroep brabant, 2021

Paul Post heeft met eigen instemming afscheid genomen als verslaggever bij Omroep Brabant. Dat kwam niet uit de lucht vallen, meldt hij nadat dat besluit op twitter was te lezen..

Post: ‘Dat besluit is in goed overleg gebeurd. Maar er speelde meerdere factoren. Ik ben twee weken geleden 60 geworden en heb dit vak dertig jaar lang echt met veel plezier gedaan,' zegt de als enthousiast en bevlogen bekend staande Post. 'In die activiteit kwam ook de confrontatie met online berichtgeving op mijn weg. Dat is niet echt mijn ding. En met een klein incidentje tussendoor kreeg ik er minder zin in. Dus geen hard feelings of bezuinigingen bij de Omroep. Het is gewoon mijn besluit geweest’.
Voor de ondernemende en gedreven mediaman is het op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging : bijvoorbeeld in de media of iets op sociaal terrein', redeneert hij. ‘Of ik neem gewoon een sabatical year’.
Het klinkt positief en opgeruimd van iemand die zeker niet bij de pakken gaat neer zitten. Op twitter zegt Post: ‘’ Er staan vele mooie hoofdstukken in, maar mijn Omroep-Brabantboek is definitief dicht. Tijd en ruimte voor iets nieuws’.