Mark van Achterberg trouwt in Orangerie

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-09-2008 | Gewijzigd op: 17-08-2011
Mark blijkt intussen - voorjaar 2010 - te zijn gescheiden.

De 32-jarige Mark van Achterberg  die vrijdag 12 september 2008 met Cees Renes in het huwelijk trad. Het paar woont sedert kort in Engelen.

foto © marc bolsius/ Brabants Dagblad, 15 augustus 2008.

Gisteren -zaterdag 13 september 2008 -hebben Mark van Achterberg, bekend van tv [GTST en de Staatsloterij en de mini play-backshow] en Cees Renes in de Orangerie hun huwelijksfeest gevierd. Het paar, dat elkaar eertijds bij Tante Pietje  in Den Bosch voor het eerst ontmoette, huwde de dag ervoor en hadden na afloop ook hun trouwdiner bij Tante Pietje.

Voor dit glamourhuwelijk waren diverse BN-ers uit de tv-wereld komen opdagen zoals Gordon en Caroline Tensen en Manuele Kemp. Hoofdsoliste was Anita Meijer van wie Cees een fan is.

De 32-jarige Van Achterberg maakte er eern Bosch weekeindje van en bracht zijn huwelijksnacht door in de pas in Engelen betrokken woning. Zondag 14 september 2008 was de after-party op de Parade temidden van tout la Bois le duc.

De apotheose van dit Bourgondisch eetfestijn op de Parade eindige met het weerzien temidden van Bossche jubs, zakenlui en nouveau riche. De ondernemers voeren er temidden van champagne en oesters wel bij.
Een van die ondernemers die aan networking doen is de zaak van Van Achterberg: die Hilversum verruilde voor Den Bosch, Global Star Media, een productiebedrijf van tv-series. De mede-directeur van Global Star Media, Peter Gallas, was dit weekeind ook op Marks en Cees' feest present