Meubelman Ad Neefs overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-01-2007 | Gewijzigd op: 13-05-2020
Kort voor Kerst 2007 is, na een kort ziekbed, op 61–jarige leeftijd Ad Neefs overleden. Ad was een telg uit het geslacht van de bedden- en matrassenondernemers, vroeger uit de Minderbroedersstraat van wie meerdere familieleden deze branche voortzetten.
De meubel-en reclameman Ad Neefs [*6 juli 1945] die op 22 december 2007 overleed.

De op 6 juli 1945 op de Parade geboren Ad Neefs kwam na de Detailhandelsschool bij vader Cees Neefs, die in de Verwersstraat [3 zaken], Triniteitsstraat meerdere zaken leidde, in dienst. Later verhuisde het gezin naar Verwersstraat 5.

In 1983 startte Ad met echtgenote Beppie een eigen bedden-speciaalzaak op Verwerstraat 23, het pand dat nu restaurant Vrielink is. Ad ontwierp en tekende voor alle zaken de reclameborden. Dat was ook een van zijn hobby’s. Door persoonlijke omstandigheden stopten zij de zaak en verkochten het pand aan Rens den Otter. 
Ad, altijd optimistisch, ook tijdens zijn ziekbed, stond bekend als speler van The Dukes. Daarnaast waren muziek en kaarten zijn hobby’s.
Ook al woonde Ad en Beppie de laatste jaren in Zaltbommel, de ras-Bosschenaar wilde graag vanuit de Sint Jan op Groenendaal begraven worden.
Ad Neefs werd op donderdag 28 december 2006 in besloten familiekring begraven.