Bosschenaar Nard Colijn dingt mee naar Mr. Gay-titel

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-09-2012 | Gewijzigd op: 05-09-2012
De 29-jarige Nard Colijn, geboortig in Dordrecht, maar is al enkele jaren woonachtig in Den Bosch, heeft zich weten te plaatsen voor de halve finale van de "Mr. Gay Netherlands 2012" verkiezing.

Nard Colijn, dingt op 26 oktober 2012 in Amsterdam mee naar de titel 'Mr. Gay Netherlands 2012'.

De reden van Nard's deelname is dat hij wil laten zien dat er ook "gay's next door" zijn.
Nard die, zelfstandig product specialist is in medische hulpmiddelen (waaronder OK-benodigdheden en incontinentie-materiaal), studeerde Commerciële Economie aan AVANS.
Over Den-Bosch waar hij nu al drie jaar woont zegt  Nard: 'Het bevalt me hier super. Het is een leuke stad, lekker Bourgondisch, gezellig en bovenal is Den Bosch ook een mooie stad.'
En over zijn grote liefde geeft hij prijs,.,:'Ik denk dat mijn prins niet kan paardrijden of in elk geval nog op les zit, hij moet hier nog langskomen.'

Nard wil een rolmodel zijn voor de hele gay-community en zijn titel gebruiken voor voorlichting en educatie. Daarnaast hoopt hij dat het onderwerp "gay-acceptatie" in Den-Bosch een nieuwe boost krijgt na eerder dit jaar het openen van een tweede gaycafe en een eerste roze dag op de Bossche kermis.
Door middel van een stemronde via internet probeert hij zich te plaatsen voor de finale. www.mr.gay.nl

Op 26 oktober 2012 zal in de Amsterdamse Club Air de grote finale plaatsvinden, en zal daar onder toeziend oog van juryvoorzitter Carlo Boshard de 'Mr. Gay Netherlands 2012' worden gekozen.

Nard hoopt -als hij gekozen wordt- ons land volgend jaar in Antwerpen te kunnen vertegenwoordigen tijdens de "Mr. Gay World" verkiezing.
Stemmen kan vanaf dinsdag 4 september, gedurende een week, via de speciale website  www.mrgay.nl.
De 10 finalisten zullen vrijdag 14 september bekend worden gemaakt.