Huwelijk Roger - d'n Peer - Schouten met Michelle Willems

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-11-2012 | Gewijzigd op: 24-11-2012
Vanmorgen, zaterdag 24 november 2012, zijn getrouwd Roger Schouten, die in Oeteldonk beter bekend staat als Peer van den Muggenheuvel en dagelijks als de eigenaar van Popelier Tuinmeubelen en Michelle Willems.

Roger Schouten huwde zaterdagmorgen 24 november 2012 achtereenvolgens in het stadhuis en daarna kerkelijk in de St. Jan met Michelle Willems.

foto's © paul kriele, 24 november 2012.

Kennismaking
Het paar had elkaar leren kennen in café het Pantoffeltje van Peter Forger in de Korte Putstraat,;  zo vertelt Michelle. 'Daar zat ik aan de bar toen bij de jaarlijkse ordinarissenmuziektocht, de muzikanten met in hun midden Roger 't Pantoffeltje binnenstapte. Zo is het gekomen.'
Ze hebben samen dochter Daantje en Lode is de zoon van Roger.

Zaterdagmorgen voltrok zich het huwelijk in het stadhuis, waar burgemeester Ton Rombouts Roger en Michelle voor de wet in het huwelijk sloot. Dat gebeurde in de oude en sfeervolle raadszaal.
Rombouts zo vertelt Roger, had een erg persoonlijke toespraak en ging in het bijzonder in op de rol van Roger in Oeteldonk en refereerde aan de aimabele en erg verdienstelijke taak die Roger als Peer van den Muggenheuvel vervult.

In de Sint Jan sprak de pas tot pastor van de binnenstadsparochie benoemde Patrick Kuis tot het paar. Tussendoor klonk het orgel dat bespeeld werd door een oom van Roger.
Michelle: 'We hebben met Patrick een erg goeie band en hadden hem vorig jaar op donderdag in de week voor carnaval gevraagd of hij ons kerkelijk huwelijk wilde inzegenen.

Roger en Michelle werden met een aubade van de Koekerellen voor het stadhuis begroet en de Koninklijk Harmonie begeleidde het pas getrouwde stel van de Sint Jan naar de Ridderstraat, waar in het cafe La la la de receptie plaats vond. 
Vanavond schuiven Roger Schouten en Michelle Willems met hun familie en naaste vrienden in Hotel Central aan aan een feestlijk diner en hebben de Rademakers voor hen de bruidssuite gereserveerd... 

Terug naar boven