Glamourhuwelijk [Lachheb x Kraus] met koets & 7 limousines

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-05-2013 | Gewijzigd op: 09-05-2013
Zaterdagmiddag 4 mei 2013, om 14.00 uur huwden in het Bossche stadhuis voor de ambtenaar van de Burgerijk Stand Bert Kroon Faysal Lachheb en Gracia Kraus. Aan het huwelijk ging een publiekstrekker vooraf. Dat kwam door de lange stoet met 7 limousines, waarin familie van Faysal uit de Kruiskamp en van de in Den Bosch geboren, maar in Oss woonachtige Gracia Kraus zaten.
De stoet, die voorafgegaan werd door een koets voortgetrokken door een vierspan van zwarte paarden, trok onderweg  door de Vughterstraat naar het stadhuis, veel bekijks.Ook daar had zich al een mensenmassa verzameld.
Op het bordes werd het bruidspaar en de belangstellenden getrakteerd op enkele songs van Gladys Grace. 
In het rijtuig zaten ook de kinderen van het bruidspaar, te weren de vierjarige Gerrit als bruidsjonker en de zesjarige Shianny als bruidsmeisje. Een lange stoet voorafgegaan door een rijtuig met een vierspan van zwarte paarden trok zaterdagmiddag 4 mei 2013 in de binnenstad veel bekijks.
Bij zoveel belangstelling kon Gracia haar emoties niet meer bedwingen.

foto's © paul kriele, 4 mei 2013.

Onder de  muzikale klanken van Gladys Grace betrad het echtpaar het stadhuis, waar een grote schare aan familie en vrienden hen opwachtten.

foto's © paul kriele, 4 mei 2013.
 

 
Een welkom door de ambtenaar van de Burgerlijke Stand Bert Kroon, die de ceremonie perfect had geregeld.

foto's © paul kriele, 4 mei 2013.
'Faysal & Gracia zijn getrouwd', stond er al in de wolken geschreven nog voordat het echtpaar het stadhuis was binnen getreden  

In de historische trouwzaal werd  ook nog- mechanisch -een a capella muziek ten gehore gebracht, waarna een minuut stilte voor de overleden vader van Gracia Kraus in acht werd genomen.
Het huwelijksfeest, de receptie en het diner voltrokken zich in Kasteel Heeswijk.

Terug naar boven