Theo Bouman na 40 jaar weg bij Panasonic

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-11-2008 | Gewijzigd op: 19-11-2008
Adj.-directeur bij Panasonic Theo Bouman werd van Arnhemmer - via Amsterdam - Bosschenaar, maar vertrekt voor een nieuwe episode naar het buitenland.

Gisteren –donderdag 13 november 2008 - namTheo Bouman afscheid van zijn baas Panasonic, waar hij in 1969 als jong verkoper begon. Maar dat was nog in de Amsterdamse vestiging van Haagtechno. In 1969 verhuisde Haagtechno naar Den Bosch. Vanuit de binnendienst klom de in Arnhem geboren Bouman op naar leidinggevende posities, met name de marketing en de reclame intrigeerde hem het meest.
Nog voor zijn 30ste was Bouman als advertising manager verantwoordelijk voor het geheel van marketing en communicatie. In een volgend stadium is daar P&O aan toegevoegd. Laatstelijk was Bouman adjunct-directeur.
Behalve met carnaval is Bouman door zijn netwerk ook verweven geraakt met de vele takken van het maatschappelijk leven in de stad en kwam daardoor in diverse advies-en bestuursfuncties terecht.
Dankzij Bouman hebben vele clubs kunnen profiteren van sponsoring door Panasonic.
Bouman, die binnen het bedrijf ook allerlei vernieuwingen heeft meegemaakt van pick-up en transistor naar het digitale tijdperk, slaat een nieuwe levensweg in. De Arnhemmer, die via Amsterdam Bosschenaar werd, vertrekt naar het buitenland.