Stadspenning voor directeur Van den Broek van Liliane Fonds.

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-12-2013 | Gewijzigd op: 20-12-2013
Vanmiddag, donderdag 19 december 2013, kreeg Kees van den Broek als directeur van het Liliane Fonds van burgemeester Rombouts de sociale penning van de gemeente uitgereikt. Dat gebeurde bij het 25-jarig jubileum van Van den Broek als directeur van het fonds dat in1980 werd opgericht en waarvan Van denBroek in1988 directeur werd. 
De ceremonies vonden plaats in het kantoor aan de Havensingel. 
Hierboven Henk van den Broek, directeur Liliane Fonds, toont zijn nieuwe onderscheiding. Burgemeester Ton Rombouts overhandigt in het kantoor van het Liliane Fonds aan de Hevensingel de stadspenning aan directeur Henk van den Broek.
Hierboven: 3e vl. Tiny Sanders directeur PSV en vooran rechts Liliane-ambassadeur Monique Velzeboer, kampioen shorttrack schaatsen in 1988. Achter Monique Jaap Jongbloed. Middenin Henk van den Broek. Hierboven: Vooraan Eric Terpstra, Jac van Ham [voorzitter Raad van Toezicht], Cor Oostveen, burgemeester Ton Rombouts en Kees van den Broek.
foto's © henk van esch, 19 december 2013.

Met de penning beloont de gemeente de waarde en de erkenning van het Liliane Fonds.
Het doel van het fonds is de levenskwaliteit van kinderen en jongeren met een handicap -met name in de ontwikkelingslanden - te verbeteren.
Kees van de Broek was in 1988 de opvolger van de oprichtster van het Liliane Fonds, Lieke Brekelmans, die het fonds naar haar voornaam noemde.