Frans Artz bij Polare en in Focus

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-12-2013 | Gewijzigd op: 19-12-2013
De bekende Bossche fotograaf Frans Artz heeft momenteel bij Polare [voorheen Adr. Heinen] een expositie over zijn veelzijdg werk. Over de inhoud expositie zegt Frans: Het gaat over mijn werk dat gaat van Religie tot Travestie en van  Omroep Brabant en Carnaval naar Oeteldonk. Frans Artz is ook regelmatig met foto's op Bastion Oranje te zien.

 
--Links boven: Frans Artz, portret uit het blad Focus.
Boven: De expositie bij Polare in de Kerkstraat.
-Links  een van Artz foto's genomen op de Roze Maandag van de Tilburgse kermis.

foto's © frans artz

Uit  het interview in Focus:  Frans Artz is de Canon Master 2012. Het afgelopen jaar heeft hem op fotografisch gebied louter goeds gebracht. Zo werd hij direct na het winnen van de titel geïnterviewd voor televisie bij Omroep Brabant. Zijn portfolio werd heel groot in de studio geprojecteerd.

Expositie bij Polare
'Op eigen initiatief is hij Boekhandel Polare [voorheen Adr. Heinen] binnengestapt om te vragen of hij daar als Canon Master mocht exposeren. “Hier werd positief op gereageerd: ik mocht een etalage uitkiezen om mijn foto’s te tonen. Ook werd ik uitgenodigd door diverse fotoclubs om lezingen te geven over wat ik heb moeten doen om Canon Master te worden. Bij fotoclub Nuland ben ik gevraagd in de jury zitting te nemen om foto’s te beoordelen, juryrapporten te schrijven  en deze vervolgens te bespreken met de leden.”

Frans Artz was vóóor zijn pensioen docent beeldende vorming.