Slager Slenders verwierf 'goud' met 8 producten

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-10-2009 | Gewijzigd op: 06-11-2009
Het interieur van de in de prijzen vallende keurslager Slenders op Schapenmarkt 8 en een geschminkte Sander Slenders ter gelegenheid van de kindermiddag op woensdag 5 november 2009.

foto © paul kriele, 19 mei en 4 november  2009.
 

Slager Slenders op Schapenmarkt 8 bestaat tien jaar.  En zoals gebruikelijk bij ondernemers wordt dat gevierd met tal van aanbiedingen die geldig zijn in de eerste volle week van november. Dan loopt er bij de keurslager ook een zgn. 'enveloppenactie..'.  
Maar interessanter zijn de prestaties van het echtpaar Hanneke, die zich meer op het vlak van de catering gaat manifesteren en van Theo Slenders, die in de afgelopen jaren tal van prijzen en nominaties in de wacht wist te slepen.

Onlangs behaalden Hanneke en Theo nog enkele kwaliteitsprijzen met onder meer de tonijnsalade en de Kalfsvlees Tagiatelli Schotel, die met 100 resp. 101 punten een 'Goud met ster' van de jury van de Slavakto Vakwedstrijden kreeg toebedeeld. Net daaronder - 96 - 99 punten - kwam de Gekookte ambachtelijke achterham, de rookworst, het Zeeuws spek en het Gebraden Kaasgehakt.
De criteria die de jury van de Slavaktobeurs hanteerde waren: aanzien, vorm kleur, de geur en smaak en de consistentie.
Daar bovenop was er ook veel lof voor de nieuwe, nog studerende, generatie Slenders.  Zoon Sander kreeg als titel:'Goud Jonge Slager' opgespeld voor de door hem gemaakte  snackballen en de rookworst.
Met trots toont Hanneke Slenders de  bij de prijzen behorende certifikaten die in de winkel op de Schapenmarkt hangen.