Hooge Steenweg: vergrote Etampanden terug naar oude winkeleenheden

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-09-2021 | Gewijzigd op: 28-09-2021
Hooge Steenweg: vergrote Etampanden terug naar oude winkeleenheden
 
-Hierboven: Etam op ,de Hooge Steenweg: in vier winkelpanden werden die in 2016 samengevoegd. Maar de interieurs worden weer in kleinere teruggebouwd.
-Hieronder: Raamblijet waarop tussenmakelaar Orange Capiotal partners de panden te huur aanbiedt. foto © paul kriele, 29 september 2021...

 


Op de Hooge Steenweg zijn indertijd [najaar 2016] de nummers 2-4 en de nummers 6- 8 samengevoegd tot één een groot Miss Etam winkelpand. Deze gaan -met een verbouwing- terug naar de oude winkeleenheden op resp. 2, 4, 6 en 8.
Eigenaar, het Belgische FNG, ging failliet [2018] en daaruit maakte de Nederlandse ‘bedrijvendokter’ Martijn Rozenboom op 4 september 2020 bekend dat de winkels uit de Nederlandse tak van FNG [met drie ketens] in 12 plaatsen dicht gaan. Maar onder meer ‘Den Bosch’ blijft gespaard.
Later, in augustus 2021 bleken die zaken toch nog te gaan sluiten. Dat meldde Rozenboom in overleg met de FNV.  De 'winkeldokter' zat nog op uitslag van onderhandelingen emt de FNV t wachten over doorbetaling van achterstallig loon aan de ruim 1000 medewerkers.
Het is nog niet bekend wat en wie er nu in de nieuwe kleinere winkels op de Hooge Steenweg gaat komen. zie ook artikel  over faillissement etc. van Miss Etam:   Miss Etam