Zeepzaak Fresh Handmade en Bagels & Beans geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-04-2005 Op de hoek Hoge Steenweg Visstraat, waar voorheen Swarovskikristal zat, is een koffie/broodjescorner Bagels & Beans geopend.
Het hoekpand Hooge Steenweg/Visstraat. foto © gerard monté, 21 oktober 2004 [l] en 3 april 2005 [r].
'Fresh Handmade Cosmetics' staat boven de winkelpui. Een nieuwe zaak in zeep en aanverwanten, gevestigd op de Hoge Steenweg. foto's © gerard monté, 14 april 2005.

 

Het lijkt op een 1 aprilmop maar der stad krijgt opnieuw een zeepzaak. Dit keer heet ie Fresh Hand-made Cosmetics die op de Hooge Steenweg in het voormalige Binnenhuisje opent. De zaak is onderdeel van de Engelse keten Lush hand-made Cosmetics, die in tien jaar tijd al ruim 300 zaken over de wereld verspreid heeft opgezet. Daarvan zijn er in Nederland, na onder meer in Amsterdam, Haarlem en Maastricht, zes. De nieuwste gaat op 7 april 2005 in ’s-Hertogenbosch open.
Fresh Hand-made Cosmetics verkoopt zeep, shampoos en bodyartikelen op natuurlijke basis, aldus de toekomstige bedrijfsleidster Anke Boon [*1974] uit Uden. Zij onderstreept dat de artikelen door hun samenstelling, ook voor vegetariërs en vegatisten geschikt zijn. 

Intussen is de ernaast gelegen koffie/broodjeszaak Bagels & Beans, heden –vrijdag 1 april 2005- op de hoek Hooge Steenweg/Visstraat open gegaan.