Gouden medailles bij 150 jaar Waterschap De Dommel

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-09-2013 | Gewijzigd op: 23-09-2013
Vanmiddag 20 september 2013 werd in het stadhuis door het jubilerende Waterschap De Dommel [150 jaar], een van de eerste van 150 gouden medailles uitgereikt aan Martine Beuken-Greben, programmamanager Water bij de gemeente.
De toekenning en uitreiking gebeurde na afloop van de boekpresentatie 'Vier eeuwen  Wateroverlast langs de Maas'. Edwin Verhees van het waterschap speldde na een royale loftuiting [goede samenwerking en Beukens inzet bij een innovatief waterbeheer] aan Beuker de gouden medaille op.

Als thema rond deze gouden toekenningen is gekozen voor 3 x goud. Dit wil zeggen dat in 2013 op 50 momenten 3 x een medaille wordt uitgereikt aan de ‘buitenwacht'. * 

Edwin Verhees van het Waterschap De Dommel spelt in de oude raadszaal de gouden medaille bij Martine Beuken op. Glundering en trots na deze toekenning.
foto's © paul kriele, 20 september 2013.

*De kandidaten die in het zonnetje worden gezet ontvangen een medaille, die speciaal voor het jubileum is gemaakt.
De toekenningen gaan naar relaties, partners of burgers die een bijzondere bijdrage geleverd hebben aan het  waterwerk in Brabant. Dat heeft het waterschap geholpen bij het behalen van waterdoelen, educatieve doelen en onder meer kennisdoelen. zie de site van Waterschap De Dommel