Kapitale villa van wijlen Jac Stienstra te koop voor € 2,5 miljoen

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-05-2016 | Gewijzigd op: 01-06-2016
In Rosmalen aan de Churchilllaan 23 /hoek Burg. Mazaïraclaan, staat -al lange tijd- de kapitale villa, waar  tot zijn dood op 13 januari 2011 de projectontwikkelaar Jac Stienstra  [*Heerlen, 19 september 1932] heeft gewoond,  voor € 2,5 miljoen te koop. Jacs weduwe Lia Oerlemans heeft een flat gekocht op de Ovidiuslaan.

De villa, gelegen achteraan in de de Gele Hoeve  is van alle gemakken voorzien, eigenlijk te gek om op te noemen.
zie ook www.funda.nl

Rosmalen Churcilllaan 23.
zie ook www.funda.nl

De uit 1995/1997 gebouwde villa, opgezet in de stijl van P.J. Bedaux, oogt massief maar heeft tal van aangename verspringende indelingen. 
De geheel beveiligde, twee verdiepingen tellende woning heeft een inhoud van ca. 3.150 m³ (inclusief binnenzwembad en garage) en een perceelsoppervlakte  van 4.200 m². en is omringd door een door Pieter Buys en Bob van der Vliet aangelegde tuin. Daarbij horen ook nog eens diverse terrassen, een jeu de boules baan en een buitenzwembad met complete buitenkeuken, doucheruimte, toilet en een grote kelder. .

Politiek  reageert
De PvdA heeft nav artikelen in de pers vragen gesteld over  de onwenselijkheid dat particulieren dankzij een gemeentelijke investering daaruit  -royale - winst maken.