Opening galerie Majke Hüsstege

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-03-2007 | Gewijzigd op: 04-01-2010
Op zondag 11 maart 2007 werd in Galerie Hüsstege een expositie geopend met werken van Frank van den Broeck - docent aan de Kunstacademie en Eric de Nie. Beiden staan onder curatorschap van Gerard Hendriks die nu adviseur is bij galerie Majke Hüsstege. Hendriks is gestopt met Arti Capelli, de galerie in de Verwersstraat waarvan de benedenetage is overgenomen door Meubel Vennix.
In Hüsstege was ook een expo van Tineke Schuurmans met performance moderne dans en performance van Sonja Augart op muziek van Frank Crijns - choreografie. 

Galerie Hüsstege in de Verwersstraat met een overzicht van de expositie van Frank van den Broeck en Eric de Nie.

Links: Frank van den Broeck, docent Kunstakademie met een van zijn werken, een pasteltekening. 

foto's © gerard monté, 11 maart 2007.
 

*
Boven Eric de Nie docent aan de Kunstacademie. Midden: Gerard Hendriks van voorheen Arti Capelli in de Verwersstraat. Met deze galerie is Hendriks gestopt en is tegenwoordig adviseur van Majke Hüsstege. Eric de Nie en Frank van den Broeck staan wat exposeren betreft, onder curatorschap van Hendriks.
Rechts: Tineke Schuurmans die onder beheer van Hüsstege daar een expositie heeft.Schuurmans experimenteert met keuren en structuren. De Tilburgse fotografe is grensverleggend in haar performance en objecten.


foto's © gerard monté, 11 maart 2007.

 

Bij Van den Broeck die de toeschouwer raakt en wil boeien, overheerst de keur rood de kleur van verwondering en van de liefde.


De performance van Sonja Augart, choreografie van Tineke Schuurmans
 op muziek van Frank Crijns.  
- foto's © gerard monté, 11 maart 2007.
--------------------------


Terug naar boven