Tonny Rademaker jr. op 70-jarige leeftijd overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-07-2018 | Gewijzigd op: 24-07-2018
Na een eenzijdig fietsongeval is Tonny Rademaker in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 juli 2018 op 70-jarige leeftijd overleden. Rademaker van de Rademakerfamilie van Hotel Central, kwam na een avondje Sing a Long Opera op 29 juni 2018 op de Bossche weg met zijn fiets ten val. De oorzaak van dat incident, waardoor hij in het Jeroen Boschziekenhuis belandde, is niet bekend, maar vanaf dat moment ging het met zijn gezondheid snel achteruit.
De restaurateur Tonny was een gedreven en ook een- van huis uit- opgegroeide gastheer die altijd in een humor volle stemming verkeerde. Een echte levensgenieter en een mensenmens.

Tonny Rademaker jr.
* 22 mei 1948  †  22 juli 2018


foto © henk van esch , 2017. 
...........................................................................................................
 
 

Tonny was door zijn activiteiten op sociaal en commercieel terrein een bekend gezicht in de stad. Vanaf medio jaren 80 tot aan 2011 was hij de zakelijk leider van De Raadskelder, eigendom van wijlen vader Tonny sr., hij was collectant in de parochie Sint Jan, lid van de stichting Proeverij van de Meierij, lid van de Broederschap van het Hoog Heilig Sacrament,  manager bij de Sociëteit Hermes en lid van de Stichting Lichtcentrum ’s-Hertogenbosch.

Tonny Rademaker als
lid van de Broederschap
van  het Hoog Heilig
Sacrament in 2013 de Mariaomgang.


foto © paul kriele, 26 mei 2013.
...................................................................


Van Tonny Rademaker wordt vrijdag 27 juli 2018/ 13.30 uur in de Sint Jan afscheid genomen. Daarna volgt de crematie in besloten kring.


Een  In Memoriam  door kabinetschef Jan de Wit

Dank Tonny, je hebt veel betekend en gegeven voor ‘s-Hertogenbosch: als pionier rond het aanlichten van onze binnenstad, als gastheer voor het stadhuis, alle bestuurlijke gasten en in de Raadskelder voor iedere bezoeker, als dankbare betrokkene en bestuurder bij onze Britse bevrijders en - wat ik zag- ontelbare inzet voor St Jan, Oeteldonk en ondernemers.
Jouw vriendschap, detaillering en praktisch gemopper gingen hand in hand en daarom was je een heerlijk en fijn mens om mee samen te zijn en mee te werken.
Dank je wel, ‘Tonny Raadskelder’!
Terug naar boven