Zakenman Harrie van Olphen [84 jaar] overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-09-2018 | Gewijzigd op: 22-09-2018
Dinsdag 18 september 2018 is Harrie van Olphen op 84-jarige leeftijd overleden. Onder de  naam- vanaf 1979- Van Olphen, met slagersproducten, later Havox en tegenwoordig Henri in Drunen, Ieidde Harrie zijn zaak die gespecialiseerd is in culinaire soepen en kruiden. Den Bosch was oospronkelijk de vestigingspaats: in de Schildersstraat [Luilekkerland] en later in de melkafbriek Sint Jan. Harrie begon met een proefkeuken in zijn kelder thuis.
In 1999 namen zijn kinderen het bedrijf over met Harrie als commissaris en later als adviseur van Henri BV.
Zijn medewekers noemen Harrie 'een mooi mens en zeer betrokken bij zijn medewerkers. Harrie had een warme belangstelling voor de thuisituatie en gaf je graag een advies of compliment'.

In zijn jonge jaren behoorde Harrie, die lid was van de debatingclub Thomas More, tot een van de spelers van de Hockeyclub 's-Hertogenbosch, waar hij tot keeper uitgroeide.

Harrie was ook begaan met de medemens. Zo was hij de inititiafnemer van 'de  Wereldsoep', een soeppakket voor alle 'gezindten' ongeacht hun geloof of ras, die Harrie beschikbaar stelde aan Vincentius en de Voedselbank.

Van Harrie van Olphen wordt dinsdag 25 september 2018 om  13.30 uur in een uit vaartdienst afscheid genomen.
Aansluitend begeleidt de familie Harrie naar de begraafplaats Orthen.

Harrie van Olphen

* 21 april 1934   
 18 september 2018.
.................................................................................
 
Archieffoto met Harrie in zijn proefkeuken.  ......

Van Harrie van Olphen [*21 april 1934] wordt dinsdag 26 september 2018 met een eucharistieviering in de Sint Jan afscheid genomen.