Makelaar Jacques Willaarts [58 jaar] overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-02-2019 | Gewijzigd op: 16-02-2019
Woensdag 13 februari 2019 is Jacques Willaarts op 58-jarige leeftijd overleden. Jacques besloot zelf uit het leven te stappen.

Voor hem een verlossing
Voor anderen een groot verdriet
Erg hard heeft hij gevochten
meer kracht was er niet.

[Uit overlijdensadvertentie]

 
Een door de bekende
portretschilder Saskia Vugts
getekend portret van Jacques Willaarts
.

portretschilder © saskia vugts

Willaarts was in stad en ommelanden een bekend makelaar met zijn  kantoor Willaarts en Willaarts in de voormalige pastorie St. Pieter aan Achter de Tolbrug. Zijn specialisatie was bedrijfsmakelaardij.
Na een ongeluk op 18 september 2013 in Ammerzoden, waarbij hij- van rechts komend -door een auto werd aangeredenJacques die een dwarslesie opliep, was voortaan aangewezen op een rolstoel en maakt hij gebruik van een aangepaste auto.  In de eerste jaren na het ongeluk revalideerde de doorzetter dagelijks. 
Sedert die tijd  nam hij in zijn kantoor een vaste assistent makelaar. Anton van de Rijt nam na enige tijd de zakelijke leiding over. Inmiddels was als partner van het team bij Willaarts en Willaarts Lukasz van der Aa aangesteld.

In een interview in het Brabants Dagblad [dd.8 november 2016] zei Jacques, dat ie zich rijker voelde dan ooit. 'In geval van nood leer je je vriendenkennen'. Ook met zijn vrouw [met wie hij hertrouwde] en zijn twee kinderen,  kreeg hij een nog inniger band.

Van Jacques Willaarts wordt afscheid genomen donderdag 21 februari 2019 /14.00 uur in de H.Hartkerk op het Loeffplein In Vught. Aansluitend vindt aldaar ook de begrafenis plaats.