Willemijn van der Miessen overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-04-2019 | Gewijzigd op: 24-04-2019
Dinsdag 16 april 2019 is Willemijn van der Miessen overleden. Willemijn, dochter van Nol van Dijk, broer van Hans,  bankier bij  Lentjes & Drossaerts, was de echtgenote van Jacques van der Miessen, makelaar en eerder CDA raadslid. 
De afscheidsdienst van Willemijn zal in besloten kring plaatsvinden. 
 
Willemijn van der Miessen-van Dijk.
* Boxtel, 15 december 1942
+ 's-Hertogenbosch, 16 april 2019. 


................................................................................
....


 In Memoriam door HCDen Bosch voorzitter Rob Campbell 

Op dinsdag 16 april bereikte ons het droeve nieuws van het overlijden van ons Lid van Verdienste, Willemijn van der Miessen. Willemijn was al enige tijd ziek.

Velen kennen Willemijn als de drijvende kracht achter de organisatie van het jaarlijkse familie-toernooi, hetgeen zij tot 2013 maar liefst 25 maal organiseerde. Onder haar zo kenmerkende enthousiaste leiding ontwikkelde dit toernooi zich naar hét traditie-evenement van onze vereniging. Natuurlijk hanteerde Willemijn daarbij haar eigen, en soms  heel speciale, spelregels, maar creëerde juist daarmee het unieke karakter van deze bijzondere dag. 

Maar nog meer dan dat was Willemijn in de jaren tachtig en negentig dé Mini-Ma van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch. Haar enthousiasme voor alle kinderen was welhaast onbeperkt en vele twintigers en dertigers van nu zijn de hockeyloopbaan begonnen onder de onvergetelijke leiding van Willemijn. En of het nu talenten of minder sterke spelertjes waren, voor Willemijn waren ze allemaal gelijk, kregen allen haar oprechte aandacht en zij kende eenieder bij naam en achtergrond. En hoewel zij daar zelf niets van wilde weten, was Willemijn voor de kinderen van die tijd de enige echte baas van de hockeyclub. 

En daarom samen met al die Jantjes, Sofietjes, Fransjes,  Joostjes, Emmatjes, Juliatjes, Jimmy’s, Mariekes, Philipjes, Moniekjes, Evatjes, Markjes,  Fleurtjes, Basjes, Tommy’s, Brittjes, Anoukjes, Sarahtjes, Gijsjes, Erikjes, Roosjes, Japies, Isabellatjes, Pietertjes, Emilytjes, Guusjes, Karlijntjes, Brammetjes, Loesjes, Tessjes, Daantjes, Stijntjes, Saartjes, Maudjes en Teuntjes en vele anderen denken wij nu terug aan deze geweldige vrouw van en voor de club. We zullen haar nooit vergeten.

Wij wensen Jacques, kinderen, familie en alle naasten heel veel sterkte haar verlies te dragen.

Namens allen,
Rob Campbell 
Voorzitter 1989-2006

Terug naar boven