Markante Postkwaker Paul van Doorn overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-06-2012 Zaterdag  2 juni 2012 is in een Amsterdamse hospice, na een ernstige ziekte, de Bosschenaar Paul van Doorn  op 73-jarige leeftijd overleden.
Van Doorn, die van beroep vertegenwoordiger in schoenen was, manifesteerde zich als een op en top Postkwaker. Velen  zullen deze markante en kleurrijke figuur herinneren  als 'de leider van de band', als de vaandeldrager van de Postkwakers. Daarnaast was Van Doorn bode bij het Oeteldonks BoereParrelement.
Maar ook in andere gremia, zoals in de kookclub S.M.A.A.K., toonde Paul zich een aimabele man vol humor die altijd wel met een geintje kwam, aldus een van zijn vrienden. Eigenlijk was Paul met iedereen goede maatjes, of het nu bij de Postkwakers, de kookclub, of carnaval was.
Zijn vrienden van die club wijzen ook nog naar het jaar 1980 toen de Postkwakers met  'Munne hemel op aarde' het Kwèkfestijn wonnen en Paul als engel verkleed met de Postkwakers door het theater trok .

Paul van Doorn, vaandeldrager van de Postkwakers. Op de foto met zijn Tjuk-tjukband bij Jazz in Duke Town mei 2009.

foto © paul kriele, 31 mei 2009. 

Paul van Doorn wordt  donderdag 7 juni 2012 [10.30 uur], aansluitend aan een plechtige uitvaartdienst in de Wederkomstkerk aan de Rijnstraat , op kerkhof Orthen begraven.