Expo van fotograaf & beeldend kunstenaar in een private dinnerseance

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-12-2014 | Gewijzigd op: 09-12-2014
Kunstenaar/fotograaf Frank van Driel en zijn compagnon -vwb de benutting van het pand van voorheen Lentjes&Drossaerts- Joris Gaymans, zetten de komende week in Kasteel Maurick een bijzondere exposite op touw.
Het gaat om hun werk, maar dan in een private setting met een private dinner. Dit nieuw concept in een nieuwe glorie is bedoeld om belangstellende relatie op een ontspannen manier kennis met hun werk te laten maken.
Tot nu toe werden deze werken in beperkte oplage exclusief verkocht door toonaangevende galeries en op kunstbeurzen zoals PAN A'dam, KunstRai en RealIsMe.

 
Kunstenaar/fotograaf Frank van Driel
maakt vooral Fine Art foto's.  

Kasteel Maurick
De Prins Hendrikzaal, waar Van Driel en Gaumans een private dinner met
een exklusieve private view opzetten.

Als eerste van zijn concept "Nieuwe Glorie"  komt de historische locatie van  Kasteel Maurick voor een expositie aan de beurt. Tijdens de private views serveert Frank de door hem zelf bereidde biologische (wild-gerechten. Dit private dinner heeft een directe link naar zijn werk. De producten oogst hij voornamelijk zelf uit de natuur.

Toegevoegde waarde hebben de objecten van beeldend kunstenaar Joris Gaymans, die tezamen met de foto kunstwerken een bijzondere combinatie vormen. Ze accentueren tevens het persoonlijke karakter van de expositie die doorloopt naar januari 2015.

De site van Frank van Driel Van Driel
en voor afbeeldingen van fotograaf Van Driel : Van Driel