Einde aan Kunsthal Boschveld

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-10-2015 | Gewijzigd op: 14-10-2015
Er komt een eind aan de Kunsthal Boschveld aan Paarskerkhofweg 14. Gesprekken met de Atelierbeheerstichting ABC en de afdeling Maatschappelijk Vastgoed van de gemeente hadden geen effect, zo luidt een persbericht.  Er was ivm met een maandcontract geen ruimte binnen het Maatschappelijk Vastgoed voor de kunsthal.
De organisatie de Stichting 'Wederzijds-kunst in context'  van deze instelling zit erg omhoog en vraagt vrienden uit te kijken naar een alternatieve locatie.

Kunsthal Boschveld moet stoppen.
Paardskerkhofweg14.

De Kunsthal Boschveld wist bekende namen naar zich toe te trekken onder wie Vincent Bijleveld  [artist-in-residence],  Marthe Zink en Janina Frye. 
Fotografe Marielle van Uytert exposeerde nog in de oude tentoonstellingsruimte [Engelenseweg] werk uit Syrië, voordat ze door een expo  in Nationaal Monument Kamp Vught bekend raakte. Niki Nordman exposeerde zijn werk in Kunsthal Boschveld voordat het in het Noordbrabants museum werd getoond. Theo Besemer [overzichtstentoonstelling in de Hal] is voorgedragen voor de Henri Titselaar award.