1 januari 2019 Nieuwjaarsduik in Oosterplas

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-12-2018 Op 1 januari 2019 vieren honderdensportieve  Bosschenaren Nieuwjaar met een duik in de Oosterplas, IJzeren Man of waar ook in de buurt. Vrijwilligers van de Reddingsbrigade organiseren de Bossche Nieuwjaarsduik in de Oosterplas voor de 12e keer. Ze maken er  een feestje van met warme chocolademelk bij een van de kampvuurtjes of dansen op de muziek van DJ Chris van FeestMee.com. De deelname is gratis, net als de erwtensoep, warme chocolademelk en de bekende oranje muts.


De Bossche Nieuwjaarsduik is de op een na grootste van Nederland De Nieuwjaarsduiken in zee [bij Scheveningen] zijn groter. Naar verwachting duiken dit jaar op 132 locaties in Nederland meer dan 55.000 dappere helden fris het nieuwe jaar in.

De Bossche Nieuwjaarsduik vindt plaats op 1 januari 2019 om 13.00 uur op het Strandbad Oosterplas, ingang voor auto’s via de Maastrichtseweg. Deelnemers zijn vanaf 12.30 uur welkom om zich om te kleden en voor de professionele warming up.

Aanmelden voor de Bossche Nieuwjaarsduik is niet verplicht, maar wat is leuker dan samen de voorpret beleven op Facebook of Instagram? Door je aan te melden op facebook.com/bosschenieuwjaarsduik of instagram.com/nieuwjaarsduik073 blijf je op de hoogte van de voorbereidingen en geeft de Reddingsbrigade je tips voor een veilige duik. Meteen na de duik vind je hier ook alle foto’s en filmpjes om aan je vrienden te kunnen laten zien dat jij erbij was!