Pickels op Kerkstraat 42 als burger-en wijnbar heropend

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-10-2018 | Gewijzigd op: 07-10-2018
Na een ingrijpende verbouwing, waarbij zelfs een stalen casco op de begane grond werd geplaatst,  is deze week op Kerkstraat 42 restaurant Pickels, een hamburger /wijnbar geopend. Pickles maakt onderdeel uit van een keten, waarvan de Bossche vestiging,  naast de 5 anderen, er nog gelikter uit ziet. Opvallend is wel dat er in deze vestiging alleen Bossche werknemers in dienst zijn. 
Het interieur maakt wel het verschil met de voorgaande bar. Door de wandtegels en de neonverlichting  van een rund op  de muur zit het net even wat luxer uit dan een doornsee hamburgerzaak. 

Op de kaart staan uiteraard -gastronomische- hamburgers, zoals runds lof varkensvleesburgers en een mix van vegetarisch burgers en borrelhapjes. Daarbij serveert de bedrijfsleider Marc Diters behalve bier juist wijnen.

Pickels op Kerkstraat 42 als hamburger/wijnbar geopend.

foto © paul kriele,  6 oktober 2018.
.......................................................


Bericht van 22 maart 2018 't Verschil op Kerkstraat 42  wordt burger/ wijnbar

Restaurant Het Verschil op Kerkstraat 42, dat begin 2017 failliet ging  [bericht 't Verschil ] wordt nog deze maand  verbouwd tot een burger-en wijnbar. De keten Pickles, die al zaken heeft in de Randstad, heeft biologische hamburgers op de kaart staan. 

Kerkstraat 42 het hoge pand
met de twee balkons. Hamburgerzaak 
Pickles gaat zich er vestigen.

foto © paul kriele,  22 maart 2018.
..............................................................

Op Kerkstraat 42 begon eerst Frederik van der Leest een restaurant. Vervolgens- vanaf 2011 -zetten Guido en Marieke Schreuder de zaak voort.  Maar zij konden het niet bolwerken. De zaak ging begin 2017 failliet.

Vanaf 2000 had  Peter van den Groenendaal daar een eetcafé. Voorheen was het de ijssalon Cassata. 
Iin de jaren 90 tot aan 2000 was Peter van den Groenendaal op Markt 9  de uitbater van de broodjeszaak 'Frère Mon' [afgeleid van Bruurmijn] van bakker Bruurmijn op de Graafseweg.
Zie ook bericht over de historie Bruurmijn en 't Verschil  

Terug naar boven