Vrijwilligersmanifestatie in Verkadefabriek

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-07-2005 Zaterdag 2 juli 2005 werd in de Verkadefabriek door de gemeente een manifestatie voor de voor vrijwilligers van 16-25 jaar gehouden. Met die manifestatie wilde de gemeente aantonen dat het vrijwilligerswerk geen grijs gedoe is en dat jongeren er actief in participeren. Maar de opkomst viel tegen wellicht dat een volgende keer de organisatie kiest voor een ander tijdstip dan de zaterdagmiddag waarop jongeren toch al hun tijdverdrijf vinden.
Verkadefabriekssfeertje tijdens Vrijwilligersmanifestatie.

Sushi maken trok ook bij wethouder Elly de Jonge en raadslid Duyves -Cahuzak de belangstelling.
Op dit tafereel zijn jongeren bezig zich te bekwamen in karikatuurtekenen.

foto's © verkadefabriek, 2 juli 2005.
 


Snowboarden op een snowboardsimulator.
Rechts de rapband de Duke Town Cartell.

Op die middag waren er snowboardsimulator een workshop sushi maken en meedoen aan sumoworstelen. Voor wat betreft de muziek maakten Duketown Cartell en de Kunstbende hun aandeel waar . TR Events, Galant en Vluchtelingenwerk namen de gelegenheid waar vrijwilligers te werven. 

Wethouder Bart Eigeman sprak over de diverse activiteiten die jongeren ondernemen en de prestaties die zij leveren. Soms zien mensen niet wat jongeren allemaal kunnen en graag willen,' dus Eigeman.


Vrijwilligersmanifestatie. Vlnr: de Kunstbende, visagie [m], een stand waar dames een henna tatoeage konden laten zetten of zich mooi lieten opmaken. Uiterst rechts: sumoworstelen uitproberen . -

Terug naar boven