Achter het Stadhuis 32: Nieuwe schoenenzaak Passi di Capolavori

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-03-2017 | Gewijzigd op: 20-03-2017
Op Achter het Stadhuis nummer 34 openen Peter Heerkens en  partner Jacqueline Lautenslager op zaterdag 19 maart 2017 hun nieuwe schoenenzaak Passi di Capolavori. Het is een conceptstore die ze naast hun atelier opzetten.
Het paar zet voor dames het schoenenmerk Passi di Capolavori in de markt met modellen die in eigen atelier in Italië zijn ontworpen en vervaardigd.

Achter het Stadhuis  [tweede pand van rechts]

Achter het Stadhuis 32, waar zaterdag 19 maart 2017
de damesschoenenzaak Passi di Capolavori open
t.

foto © paul kriele,  13 maart 2017.

...................................................................................................................

Naast een collectie, die zij in de winkel op Achter het Stadhuis verkopen, is er een speciaal voor Addy van den Krommenacker ontworpen reeks damesmodellen.
Naast schoenen met prints vanuit de kunst bedacht,  die overigens in meerdere hakhoogten en in uiteenlopende  leestvormen verkijgbaar zijn, bestaat de collectie ook uit sneakers onder het merk Linkkens. Ook deze modellen zijn naar eigen idee  en ontwerp in Italië gemaakt.

Het zakenechtpaar Henk Heerkens en Jacqueline Lautenslager komen uit de schoenenbranch en zijn toevallig ook nog eens Bosschenaren. Ze kozen daarom voor hun  eerste zaak voor Den Bosch, alwaar ze aan de Poeldonkweg  al een kantoor hebben.  
Zie ook de nog te starten site www.stappeninmeesterwerken.nl