Achter het Stadhuis: City store E-bikes van Van den Udenhout

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-08-2021 | Gewijzigd op: 01-08-2021
City store E-bikes van Van den Udenhout

Sedert al een half jaar zit aan Achter het Stadhuis 20 de City store van Van den Udenhout. Daar is de winkel en showroom met Kalkhoff E-bikes. Het is al de tweede City store van het Bossche Automobielbedrijf. Een paar jaar geleden nam Van den Udenhout de oude V&D, later Hudson’s Bay in gebruik voor een auto showroom en een fietsenwinkel annex oefenetage voor rijwielen.
De nieuwe city store en showroom met E-bikes van Van den Udenhout op  Achter het Stadhuis 20. foto's © paul kriele, 31 juli 2021.
.........................

Op Achter het Stadhuis 26 zijn de bekende Kalkhoff E-bikes in de prijzen van € 1400 - € 6.000 euro te koop, ook occasions, vertelt de bedrijfsleider Sibe van Helden, eens student International Business Administration aan de Radboud in Nijmegen. Het initiatief komt van Kurt Verhees van Van den Udenhout die rekening houdend met duurzaam en klimaat, de weg in slaat naar brede mobiliteit. Zo introduceerde Van den Udenhout ook al de ID-3, elektrisch aangedreven Volkswagen. Op de Wolvenhoek zijn deze ID-3 auto’s per uur te huur. Ook via de app te reserveren. Er komt al doorlopend publiek binnen gestapt , vertelt Van Helden over deze unieke city store met een midden segment E-bikes. Maar de meesten willen zich eerst oriënteren en nemen folders mee.