Petit Bateau vestigt zich aan Achter het Stadhuis

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-01-2010 | Gewijzigd op: 19-02-2010
bericht  19 februari 2010
Woensdag 17 februari 2010 werd de nieuw zaak in baby-en kinderondergoed/ kleding Petit Bateau geopend.

Het friskleurige en gezelllige interieur van Petit Bateau op de hoek Achter het Stadhuis/Achter het Verguld Harnas.  Petit Bateau is een gerenommeerd Frans merk voor babykleding. De zaak wordt geleid door Trudy van der Linden.
foto's © paul kriele,19 februari 2010.
bericht 5 januari 2010


Het hoekpand Achter het Stadhuis met Achter het Verguld Harnas  van Hans Peltzer. Het had diverse bestemmingen. Vanaf februari 2010: Petit Bateau.

foto © paul kriele, 5 januari 2010.

Op de hoek Achter het Stadhuis/Achter het Verguld Harnas komt in februari 2010 Petit Bateau.
Onder de naam Petit Bateau wordt vooral baby- en kinderondergoed verkocht. Daarnaast bevat het assortiment ook   hempjes en t-shirts voor volwassenen. De bedrijfsleidster van deze franchisezaak wordt Sandra van der Linden uit Zaltbommel.
Het perceel is van Hans Peltzer, die er zijn kapsalon boven heeft.

De 36-jarige Trudy, zelf moeder van twee kindjes [4 en 5 jr.], gaat haar moeder Sandra in de zaak assisteren.
Moeder en dochetr kwamen tot de conclusie dat er in Den Bosch geen ruime collectie Petit Bateau voor handen is. In ieder geval in twee zaken slechts erg beperkt. 
'Twee jaar geleden ontstond dit idee, aldusTrudy, die zelf toen op zoek was naar baby- en peuterondergoed.
Na veel redeneren en een screening bij het van oorsprong Franse concern, besloten zij een eigen zaak te beginnen. 'Niet in een dorp zoals Zaltbommel, waar ik zelf woon, maar in een aansprekelijke stad en op een goede locatie.'

Den Bosch wordt de eerste franchisezaak. De andere vier zaken, die in de vier grootste steden zijn, worden door  Petit Bateau zelf geëxploiteerd. 

Terug naar boven