'Eivissa' is de nieuwe naam voor de Drie Gezusters

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-11-2011 | Gewijzigd op: 27-11-2011
Horecaman Jan van Son, die van de DrieGezusters overnam, heeft deze nieuwe loot aan zijn horeca-imperium, die in januari 2012 open gaat 'Eivissa' genoemd. Samen met compagnon Frits Kuijper gaat Jan deze zaak exploiteren.

'Eivissa' is de nieuwe naam voor wat ooit 'De Postzegel', en vanaf 1978 de Galaxy en vervolgens 'De Drie Gezusters' was.

foto © paul kriele, 26 november 2011.

De naam 'Eivissa' is afgeleid van het uitgaanseiland Ibiza dat in het Catalaans 'Eivissa' heet. Ook de plaatselijke voetbalclub SE Eivissa is zo genoemd. 

Bericht 26 oktober 2011.
Momenteel wordt 'De Drie Gezusters' in de Karrenstraat, dat in september 2010 dicht ging na een schuldenaffaire en het overlijden van Sjoerd Kooistra, verbouwd. Jan van Son gaat daar eind dit jaar met Frits Kuijper een nieuwe uitgaansgelegenheid openen, die de naam 'de Nieuwe Odyssee' krijgt.
Kuijper is eigenaar van organisatiebureau Music Events en Van Son heeft diverse café's in de Karrenstraat, Tweede Korenstraatje en de Postelstraat.

'Binnenkort opent Uitgaansgelegenheid Carrousel' staat op het spandoek van de oude 'De Drie Gezusters' in de Karrenstraat.

foto © paul kriele, 26 oktober 2011.

Het pand 'De Drie Gezusters' is van brouwerij Inbev met wie Van Son al zakelijke relaties onderhoudt.
Van Son zegt afscheid te nemen van de formule van 'De Drie Gezusters' en een nieuwe stijl bar/dancing te gaan starten. Daarmee duidt hij op een ander, minder jeugdig publiek door diverse formules in het pand te creëren.