Nieuwe Eivissa in De Drie Gezusters al in gebruik

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-12-2011 | Gewijzigd op: 19-01-2012
Jan van Son inspecteerde vandaag met diens compagnon Frits Kuijper de technici, elektriciëns, decorateurs en andere monteurs die bezig zijn met de inrichting van de voormalige De Drie Gezusters in de Karrenstraat tot Eivissa. Dat is de naam voor de uitgaansgelegenheid voor bedrijven en scholieren. Die is meer in lichte kleuren en zomerse tinten ingericht, wat aansluit bij de sfeer op het uitgaanseiland Ibizza, waarvan de naam is afgeleid. Een lichtshow en muziek in een breed genre zal daar klinken. Eivissa is door de weeks een partycentrum en zaterdags [tot 4 uur] ook gewoon voor het uitgaanspubliek geopend.
Nieuwe elementen in de zaak zijn een dj-boot en een rookkamer op de eerste etage.

Het linker deel, voorheen de Skihut het nu Eivissa en is afgestemd op bedrijfs-en schoolfeesten.
foto's © paul kriele, 17 december 2011.
Het rechter deel heeft als feestcafé de naam van De Carrousel van voorheen Karrenstraat10 overgenomen.

Morgen vrijdag 16 december 2011 is feitelijk ook de eerste openingsdag van Eivissa. Dit partygedeelte zit aan de linker kant van de De Drie Gezusters voorheen de Skihut.
Vanaf  Tweede Kerstdag [20.00 uur-04.uur] is de zaak Eivissa en De Carrousel [het rechterdeel] geopend. Maar de officiële opening staat gepland op 18 januari 2012 met een  speciale openingsparty.

Jan van Son begint met Frits Kuijper [Music Events] aan een nieuwe fase in hun horecabestaan.  Boven een herkenbaar inrichting waar voortaan over twee etages het feestcafé De Carrousel zit.
De oude skihut [linker deel/ eerste etage]wordt omgebouwd tot een zomerse uitgaansdiscotheek voor partijen, zoals schoolfeesten en party's voor bedrijven. Zaterdags is dit deel ook voor het overige uitgaanspubliek geopend. foto's © paul kriele, 15 december 2011.

Aan de rechterzijde, het deel met de vide, komt de opvolger van de 15-jarige Carrousel [de nachtclub voor jongeren], die overigens op nummer 1 [hoek 2e Koorenstraatje] gevestigd blijft.
Van Son met Frits Kuijper mikken, wat hun nieuwe zaak betreft, op publiek boven  de 21. 'Zeker geen jeugd,' onderstreept de horecabaas nog eens. Jan van Son beheert in de Karrenstraat e.o.,en in de Postelstraat samen met zijn vrouw Femke van Heesch ['Jij en ik'] diverse kroegen.
Van Son heeft het meeste van de -als de Galaxy begonnen discotheek- bij het oude gelaten. 'Er is geen grote verbouwing aan te pas gekomen,' licht hij toe.

De bar op de bovenetage die grenst aan een rookkamer [linker kant].
Het uit Engeland afkomstige 3D-behang is een idee van 'De Behangster' uit Boxtel.

foto © paul kriele, 15 december 2011.

Nieuwe Odyssee
De Carrousel wordt voor de meer volwassen doelgroep de Nieuwe Odyssee, die velen die de oude John Playersfeer van de  jaren 80-discotheken nog zullen herinneren, zal aanspreken. 
Juist voor die 25+ heeft Van Son het rechter deel van de Drie Gezusters met de bekende vide, meer in de stijl gebracht van de oude discotheken, zoals de Odyssee in de Vughterstraat, die later Kings en toen Club 23 ging heten. 

nieuwste snufje 3D Behang
De muurdecoratie en met name het allernieuwste 3D-behang is een idee van 'De Behangster' uit Boxtel. Eigenaresse Ilona Voets heeft dit speciale 'Osborne & little'-behang uit Engeland, dat een echt behangland is, over laten komen. Als je er naar kijkt lijkt het alsof de drakenfiguren uit het behang treden, vertelt Ilona Voets, die de schildersopleiding heeft gevolgd en daarna 'Styling' op Sint Lucas deed.

Terug naar boven