Marino Rodrigo Smaakmaker van April 2010

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-03-2010
De barrage  op Incdoor Brabant 'Den Bosch smaakmakend' van de gemeente 's-Hertogenbosch. De smaakmaker van april 2010 Marino Rodrigo.
 foto's henk van esch, 28 maart 2010.

Zondagmiddag 28 maart 2010 maakte op Indoor Brabant Rein de Laat, bestuurslid van de Stichting Hoofdstad van de Smaak, bekend, dat Marino Rodrigo Smaakmaker van de Maand april is geworden.
Rodrigo, student aan de Food & Design afdeling van de HAS, kreeg de symbolische lepel overhandigd. Rodrigo studeert op dit moment af binnen de richting: ‘top klasse ondernemer’. Zijn eigen bedrijf ‘Proef van eigen bodem’ is al opgestart. Ook is hij betrokken bij de organisatie van Brabant Smaakmakend dat draait om streekmenu’s op bijzondere locaties. 
De gepassioneerde Rodrigo geeft als ambassadeur van 'de Hoofdstad van de Smaak' Brabanders meer kennis over smaak, beter eten en het ware verhaal achter voedsel.

Rodrigo, woonachtig in ’s-Hertogenbosch, heeft volop plannen zijn bedrijf verder uit te bouwen. De Brabander wil de aandacht voor streekproducten vergroten door adviezen over productverbetering te verstrekken en culinaire fietsroutes langs diverse producenten ontwikkelen.