Dommelbaorzedurp bezoekt - met cadeau's- jarige Oeteldonk

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-10-2014 | Gewijzigd op: 13-10-2014
Op de receptie van de Oeteldonksche Club anno1882 was zondagmiddag 5 oktober 2014 ook een grote deputatie uit Dommelbaorzedurp aanwezig. Prins Alfredo XIX sprak in De Kathedraal in de richting van Oeteldonk en diens gemeenschap lovende woorden over een goed nabuurschap.
Alfredo reikte aan de minister-president van Oeteldonk, Sander van de Gevel, een blauw-gele sjaal uit, de kleuren van Dommelbaorzedurp en herinnerde de president eraan dat hij vorig jaar aanwezig was bij de inauguratie van de Vughtse prins Alfredo XIX.
Als echt cadeau overhandigde Alfredo aan Van de Gevel een cheque van  € 111,11. Dat bedrag is bedoeld voor een monument dat Oeteldonk ter herinnering aan deze jubileumdag wil oprichten. 
Alfredo vertelde dat hun burgemeester Roderick van de Mortel toch elk jaar wel carnaval viert in zijn eigen stad Den Bosch, de stad waar hij ooit  kans maakt om burgemeester te worden.
 
Een grote delegatie kwam de jarige OC feliciteren. Prins Alfredo XIX van Dommelbaorzedurp [Vught] bracht ook enkele cadeaus mee. Aan de minister-president van Oeteldonk, Sander van de Gevel [in blauwe kiel] werd door Alfredo XIX [met steek met veren op] o.a. een blauw-gele sjaal overhandigd.
foto's © paul kriele, 5 oktober 2014.

De minister- president haakte in op het nabuurschap van Vught met  Den Bosch. 'Ze kunnen hier dan wel geen bruggen bouwen,'  aldus Van de Gevel, 'maar er ligt nog altijd een brug naar Vught..'.