Enige winnaar bij schaars deelnemersaantal Veurgevelversierwedstrijd

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-02-2015 | Gewijzigd op: 14-02-2015
De Fleurist is de winnaar geworden van de Veurgevelversierwedstrijd, die Oeteldonksche Club jaarlijks uitschrijft. Maar winnaar worden in een land van een schaars aantal deelnemers..... .

Bericht van 10 februari 2015: Schaars aantal deelnemers aan veurgevelversierwedstrijd
Aan de Veurgevelversierwedstrijd, die Oeteldonksche Club jaarlijks uitschrijft, neemt het aantal deelnemers eerder af dan toe. Dit jaar vielen af  't Kappertje in de Postelstraat 36A vanwege een verbouwing*, maar de bewoners boven de winkel Ulla Popken op Hinthamerstraat 61, waren er wel weer bij. 
Claus Kapteijns van De Fleurist op Hinthamerstraat 197 was zoals gewoonlijk de eerste die met zijn gevel klaar was.
Er is wel een privé deelnemer bijgekomen:  het duo Lucien Amoureus en Simone Kerkhof op Zuid-Willemsvaart 581 bij Sluis 0.-Links boven: 't Kappertje op Postelstraat 36A die vanwege een verbouwing niet wilde deelnemen. Maar Theo's vrienden maakten er toch iets van:
'Theo, Ge schittert deur afwezigheid'

-Boven Hinthamerstraat 197,  De Fleurist van Claus Kapteijns.

-Links: Een nieuwe deelnemer: het duo Lucien Amoureus en Simone Kerkhof, die boven de herenkapsalon Musa op Zuid-Willemsvaart 581 wonen en hun balkon versierden.
Zij zetten er de tekst bij:

Sluis 0,  'n schitterende roeivijver'. 

foto's © paul kriele,  12 februari 2015.

Theo van 't Kapperje in de Postelstraat zit in een grootscheepse verbouwing. Dus hij had zich voorgenomen dit jaar niet mee te doen. Hoewel, het zou de tiende keer zijn.
Vrienden overvielen hem zaterdag 7 februari 2015. Ze vonden dat hij toch mee moest doen en pakten voor hem het karwei op. Ze maakten een bescheiden versiering en zetten er bij:  'Theo, Ge Schittert deur afwezigheid'. Theo geeft, zoals traditie was, zondag met carnaval ook geen borrel..


Terug naar boven