Meezingactie Kroegbazen levert € 5877 op

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-02-2015 De actie van Kroegbazen 'Zoas ut nooit klonk' ten bate van de stichting 'Veur mekaor' heeft € 5877 opgebracht. Kroegbazen gingen met een carnavalsclubs Bossche cafees langs en traden daar op voor het  goede doel *. Door de verkoop van meezingboekjes kwam het geld binnen.In de cafees klonk telkens Oeteldonkse evergreens. Veur mekaor realiseert elk jaar met de Grote Optocht rolstoeltribunes op de Parade.
De finale was zaterdag 14 februari 2015 in de Graven van Leuven aan de Wolvenhoek.

Kroegbazen gaan actie voeren voor 'Veur mekaor'.

Het evenement werd voor de zevende keer gehouden.
Bij de start in 't Pumpke speelden Carnavalsgemeenschap Tusseneusenlippe, Carnavalscombinatie Gère Weg / St.Ofnest, CV Veni Vidi Vici en en CV Frappant.
De vier andere deelnemende kroegen waren: de Graven van Leuven, Feestcafé Lalalaa, Plaats Royaal en Bar le Duc.

*Bericht van 10 februari 2015: Mezingactie door Bossche kroegbazen.
Zaterdag 14 februari 2015 gaan vier carnavalsclubs met publiek op toernee langs vijf cafe’s. Doel van deze actie is om geld in te zamelen voor de Stichting Veur Mekaor. De kroegbazen van de café’s die deelnemen zingen ieder, onder begeleiding van de clubs, twee Oeteldonkse carnavalsliedjes.
Voorafgaand aan deze tocht worden voor € 10 meezingboekjes verkocht met de teksten die door de kroegbazen worden gezongen. In ieder boekje zitten 5 consumptiebonnen,één voor elke kroeg. Iedereen die de kroegentocht meeloopt kan meezingboekjes kopen de start in ‘t Pumpke. De opbrengst gaat naar de Stichting Veur Mekaor.