Jubileumboek bij 88 jaar De Kikvorschen

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-03-2015 | Gewijzigd op: 16-03-2015
Dit is een voorbarig bericht:
Geert van de Ven,  voorzitter van de Commissie 88 jaar De Kikvorschen, deelt de redactie van bastionoranje.nl mee, dat de zaak nog niet rond is.  We zijn er nog mee bezig. Zodra dat wel zo is en we zijn er helemaal rond mee, dan krijg je als eerste hierover bericht. Mijn verzoek is dat artikel voorlopig van de site te halen.
-------------------------------------
Op vrijdagavond 6 november 2015, tijdens de try out van een muziektheaterprogramma*, wordt het rijk geïlliustreerde jubileumboek ' 88 jaar De Kikvorschen' gepresenteerd.

Hoofdbestanddelen daarin zijn de intochten, de prinsen Amadeiro's en de reizen van de Kikvorschen. De vele foto''s en illustraties worden gelardeerd met tekeningken van Hakkie van Rosmalen** en Lambert van Dartel. Van Dartel was een bekend onttwerper van carnavalswagens. Er zit ook een smoelenboek in met foto's van de Kikvorschleden en de Dassendragers.
Karel de Rooy, Oeteldonker bij uitstek, bewerkt redactioneel de talrijke anekdoten, Piet Odems verzorgt de lay out en Pieter Pronk van Uitgeverij Wise is verantwoordelijk voor het drukwerk.

 **Hakkie van Rosmalen zie levensbeschrijving  in artikel op bastionoranje.nl dd. 28 mei 2009


Links: Enkele leden van het Jubileumcomité 88 jaar Fanfare De Kikvorschen.
 Vlnr. Peter van den Groenendaal, Bertie van denHeuvel [voorzitter van de fanfare], Lucien Teurlings [pr-man], Brigite Vis en penningmeester Eric Vingerhoets.

foto © paul kriele, 9 november 2014.
Het jubileumlogo
 in arikel 28 mei *Uit bericht van 9 november 2014
De Komische fanfare De Kikvorschen viert precies over een jaar, op 7, 8 en 9 november 2015, het 8 x11 jaar jubileum.
Hoogtepunten zijn een boek over de laatste 44 jaar, een wandelroute langs Kikvorschenrelikten, een feestavond en een muziektheaterprogramma .
Rond de driedaagse viering is speciaal de stichting Jubileumcomité Fanfare De Kikvorschen opgericht die van de fiscus de status kreeg om donaties aftrekbaar te maken voor de belastingen, licht penningmeester Eric Vingerhoets toe.

>Zie ook bericht Jubileum 88 jaar De Kikvorschen dd. 9 november 2014 .Terug naar boven