Oeteldonk: Nieuwe ministers Frank Jansen+ Sander van de Gevel

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-06-2012 | Gewijzigd op: 21-06-2012
De vertrouwenscommissies van Oeteldonk heeft aan de ministerraad de kandidaten voorgesteld van twee ministersposten. Door het vetrek van de minster -president Frank Reyner en het opschuiven van de ministerspost van PPC,  zijn deze benoemingen aanstaande. 
De vacatures voor minister van Protocol en de minister-president kunnen ingevuld worden.. Ook zij hebben un keuze bepaald.

Beoogd Minister van Protocol
Voor de minister van Protocol wordt de 51-jarige Frank Jansen voorgesteld. Frank zit op dit moment in de commissie begeleiding van het jeugdprotocol en is lid van het Boerenparrelement. Volgens de vertrouwenscommissie toont Frank modern leiderschap en is hij in het bezit van voldoende sociale intelligentie om het ministerie en haar vrijwilligers naar behoren aan te sturen. In het dagelijks leven is Frank bedrijfsleider bij een opticien. Frank Jansen neemt de functie over van Paul Plasmans.

Beoogde Minister-president
Sander van de Gevel al jaren minister van PPC.

Voor de functie van minister-president wordt de 42-jarige Sander van de Gevel voorgedragen. Sander is reeds 7 jaren minister van PPC en die hoedanigheid goed ingevoerd in het wel en wee van de Oeteldonksche Club van 1882. De vertrouwenscommissie ziet in hem een geschikte kandidaat om als communicatieman de banden binnen en buiten de vereniging te versterken. In het dagelijks leven is Sander creatief directeur van een reclamebureau. Sander van de Gevel neemt de functie over van Frans Reyner.

Op 4 september krijgt het Boerenparrelement het beslissende woord. nadat beide kandidaten tijdens de BP-vergadering aan het Boerenparrelement  zijn voorgesteld. 

Paul Plasmans zal zijn taken en verantwoordelijkheden direct overdragen. Frans Reyner neemt in principe in november officieel afscheid van de vereniging.