Grote drukte met carnaval/ OC opent instructie-facebookpagina

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-03-2014 | Gewijzigd op: 13-10-2014
De gemeente verwacht met carnaval-mede door het gunstige weer- een grote drukte. Daarom gaat de Oeteldonksche Club de bezoekers digitaalt informeren over actuele zaken op gebied van veiligheid, opstoppingen in de binnenstad  en dat soort zaken. Om dit zo actueel mogelijk te doen is er via  de site van de OC een facebookpagina geopend. Maar om actueel berichten te kunnen ontvangen dient men wil eerst even te 'liken'. Dus like de facebookpagina oeteldonk.org/facebook en alles is direct te zien.
Liken met prijsvraag
Aan die faciliteit is een prijsvraag verbonden.  De Oeteldonksche Club deelt tijdens de intocht op zondag 2 maart stickers uit ter promotie van haar Facebookpagina Oeteldonks Feesbuukske.

Dus ga naar het Oeteldonks Feesbuukske via oeteldonk.org/facebook. Like de pagina, en kom zondag 2 maart naar de intocht en ontvang je sticker. Fotografeer jezelf of iemand anders met deze sticker op een originele manier. Stuur deze foto vóór 5 maart via een privébericht naar oeteldonk.org/facebook.
De meest originele foto’s komen op het Oeteldonks Feesbuukske. Foto’s met de meeste ‘likes’ worden beloond met een boodschappenpakket van Jumbo twv  55 euro.