Huwelijk van Oeteldonkse Club X Federatie Carnavalsverenigingen

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-09-2006 Op zaterdag 30 september 2006 hebben de Oeteldonkse Club [OC] en de Federatie van Carnavalsverenigingen met een huwelijk symbolisch hun fusie bekrachtigd. Daar is lang over gedebatteerd, maar uiteindelijk kozen de meeste clubs in september 2005 voor het samengaan met de bijna 125-jarige OC. Doorslaggevend bij die keuze was dat elk lid van de clubjes, door zich aan te sluiten bij de OC, stemrecht heeft.
Nadat de twee in april dit jaar in ondertrouw gingen, wordt na een intocht [station -stadhuis] op de laatste zaterdag van september 2006/12.33 uur in het stadhuis door de twee burgemeesters, Peer van den Muggenheuvel samen met Ton Rombouts, het huwelijk voltrokken. Rob van de Laar is namens de OC de bruid en Ron Michielsen namens de Federatie de bruidegom. Aansluitend is er in TheateradParade een receptie en feestavond. 

De bruidsstoet vertrok vanaf Café De Gouden Sleutel aan de Koninginneweg en trok via de binnenstad [hier de Wilhelminabrug] naar het stadhuis.
-Links  boven: Op het bordes van het stadhuis begroetten Peer van den Muggenheuvel en loco-burgemeester Roderick van de Mortel het bruidspaar en de genodigden.
-Links de toespraak door wethouder Roderick van de Mortel.
-Boven: Het zetten van de handtekeningen.

foto's © peter van gogh, 30 september 2006.

 

Na de officiële toespraken van wethouder en de Peer en na het zetten van de handtekeningen in het huwelijksregister en nog wat de formaliteiten werd het huwelijk voor de ambtenaar van de burgerlijke stand [vdMortel] voltrokken.
-Boven:  Het bruidspaar, bruidegom Rob van de Laar, namens de OC en Ron Michielsen, namens de Federatie van Carnavalsverenigingen gaven elkaar de kus.
-Rechts boven: Het paar in optocht naar TheateraandeParade alwaar het huwelijksfeest werd gehouden
   
Huub van Macklenbergh en Hans Tervoort in een act rond de huwelijksceremonie.
 
foto's © peter van gogh, 30 september 2006.
 

Aansluitend werd in Theater aan de Parade een huwelijksfeest gehouden, niet nadat op het bordes van het stadhuis het bruidspaar de hulde van de bevolking in ontvangst had genomen en elkaar de traditionele kus had gegeven.


terug naar top


Terug naar boven