Nieuwe keuken in Huis van Bewaring

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-07-2004  In twee weken tijd is de Spinhuiswal twee maal half afgesloten geweest voor het verkeer op de traverse. Op de ene rijbaan langszij de achterzijde van het Huis van Bewaring [St.Jorisstraat] stond een hijskraan van Liebherr , de 'Convoi'. Deze takelde al maandag 25 juli en opnieuw vrijdag 30 juli2004 elementen voor de bouw van een nieuwe keuken over het dak van het voormalige Paleis van Justitie.

Op de Spinhuiswal werden verkeerslichten geplaatst om de dagelijkse files van auto's over één rijbaan te kunnen geleiden.
foto's © paul kriele, 30 juli 2004
Intussen takelde de hijskraan van Liebherr de keuken over het dak van het voormalige Paleis van Justitie naar de binnenplaats van het Huis van Bewaring.
 

Op de Spinhuiswal werden verkeerslichten geplaatst om de dagelijkse files van auto's over één rijbaan te kunnen geleiden.
Intussen takelde de hijskraan van Liebherr de keuken over het dak van het voormalige Paleis van Justitie naar de binnenplaats van het Huis van Bewaring.