Opening Chalet Royal en galerie Mark Peet Visser iets verlaat

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-04-2013 | Gewijzigd op: 10-04-2013
De bouwwerkzaamheden in en rondom Chalet Royal en de nieuwe aanbouw ernaast van Galerie Mark Peet Visser door aannemer Drijvers zijn nog in volle gang. Zelfs in en om het restaurant en aan de toekomstige hotelsuites van Chalet is nog volop actie en lijkt de oplevering nog maanden in het verschiet. Aan dak en buitenmuren wordt nog volop gewerkt.
Van de aanpalende Galerie Mark Peet Visser is,door de transparante gevels, al iets van het interieur te zien.

De schetstekening van het nieuwe complex, gezien vanaf de Zuidzijde/ Dommelekant.
Rechts de nieuw aangebouwde galerie van Mark Peet Visser.

Het zal waarschijnlijk deze zomer [augustus] worden dat die oplevering zal gebeuren en eind september staat, zo zegt mevrouw Van de Brink van Mark Peet Visser, de opening gepland.  Mark bevestigde zaterdag 6 april 2013 dat de officiële opening van de galerie, die overigens geheel los staat van Chalet Royal, op 20 september definitief staat gepland. Marc Visser: 'We hebben geen enkele band met het restaurant, al zal er wel eens kruisbestuiving plaats vinden. Maar de galerie staat los van het horecadeel. '

-Boven links: De zijkant van Chalet Royal met de nieuwe ingang voor de hotelsuites. Daar wordit op de etages en op de verruimde zolderverdieping nog fanatiek gebouwd en getimmerd.
-Boven rechts: De aloude voorkant met de entree naar het restaurant van Chalet Royal, die nog geheel moeten worden opgeknapt.
-Links: De aangebouwde galerie met de transparante gevels. Mogelijk is de opening eind september 2013
.

foto's © paul kriele, 5 april 2013.

Het interieurvan Chalet Royal moet nog worden aangepakt en van de tien hotelsuites is men nog druk met de gevels en met de kapconstructie, die er bij wordt getrokken bezig.
Aan de bouwerkzaamheden  te oordelen is een officiële opening nog ver weg.

De Dommel- ofwel de Zuidzijde van het complex
waar de galirnmginaanbouw ismaarhe tvcasco is afgeornd

Aan de zuidzijde van het complex
is te zien, dat het casco van Galerie Mark Peet Visser klaar is. Maar aan het restaurant moet nog veel vertimmerd worden.
Het vanouds bekende Chalet Royal is verder uitgepeld. Hier moet nog aan het interieur worden begonnen. Laat staan dat de gevels, de kelders en het terras  nog aan de beurt moeten komen.

 foto's © paul kriele, 5 april 2013.

Eigenaars van  het complex Chalet Ryal en de galerie zijn John Groenewoud en John van Deursen samen met Bert Kersten en Robert van der Wallen. Chef-kok wordt Edwin Kats, die volgens het Brabants Dagblad, de geheel gerenoveerde zaak 'Noble' gaat noemen. Maar de naam Chalet Royal blijft op de gevel staan.
 Zie ook de site  van Mark Peet Visser

Terug naar boven