Busio gaat samen met Golfclub Cromvoirt

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-02-2010 | Gewijzigd op: 18-03-2010
Bericht 18 maart 2010:
Vrijdag 12 maart 2010 is, zoals Busio aankondigde, het kontrakt tussen hem en de Cromvoirtse Golf &Country Club van Van Gelder getekend. Busio gaat olv chef- kok Johan Busio voort  als Parfait Cromvoirt Golfclub en krijgt er de klandizie van -voorlopig- 100 [streven naar 500] leden van de golfclub bij.

Johan Busio de Cromvoirtse restaurateur, voorheen een samenwerking met kok Albert Kooij, vanaf februari 2010 gaat Busio met zijn restaurant op in de 'Cromvoirt Golf & Country Club' van Sander van Gelder.
Het interieur van Busio aan de St.Lambertusstraat in Cromvoirt. dat  voortaan ook open staat voor de leden van de Cromvoirtse Golflclub. 
 
Bericht  20 februari 2010

Johan en Jeanne Busio, van het vermaarde Cromvoirtse restaurant Busio aan de St. Lambertusstraat staan op het punt een overeenkomst te tekenen met Sander van Gelder [72]. Van Gelder nationaal bekend van de juweliersketen Schaap Citroen & Van Gelder, is de motor achter de Cromvoirt Golf & Country Club, en internationaal van de sjieke golfclub in de Algarve 'Vale do Lobo' en Schloss Moykand bij Xanten.

Van Gelder sluit met Busio een samenwerking [masterplan] om naast de golfbaan ook de culinaire activiteiten en aansluitende workshops te gaan opzetten. Die golfbaan is gepland op een weiland van 65 hectare langs het Drongelens kanaal [Gement]. 
Deze week wordt het masterplan getekend voor de aanleg van een golfbaan met 18 holes, clubhuis, restaurant, wijnkelders, fitnesscentrum  en een biblitoheek.