In maart: Restaurant 'Me Gusta' op Brede Haven 7

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-02-2010 | Gewijzigd op: 21-02-2010
Marcel van den Hul opent op 12 maart 2010 een Tapasrestaurant op Brede Haven 7. Dat pand, waarvan hij de benedenetage kocht, staat al lang bekend als restaurant met wisselende eigenaren.
Van den Hul heeft een rijke ervaring: in de Spaanse keuken, waar hij ook in een restaurant werkte en vandaar Spaanse recepten mee naar Nederland nam. Vóór 'Me Gusta' leidde de 41-jarige restaurateur in Tilburg La Cabaña. 

   
De Spaanse sfeer en lekkernijen keren terug op de Brede Haven 7 met 'Me Gusta'.
foto © gerard monté, 21 maart 2003.
Marcel van den Hul, Spaans georiënteerd, begint - naast 'Waalwijk'- een tweede zaak in Den Bosch: 'Me Gusta'.

In Waalwijk runt de ondernemer, die ook importeur is van Spaanse wijnen, in de Grotestraat een goed lopende 'Me Gustazaak'. In Den Bosch gaat Simon van Schijndel, die stage liep in Chalet Royal en daar een jaar werkte, als kok de keuken bestieren.
'Me Gusta' biedt tapas en kleine gerechten, die afgestemd zijn zowel voor goeie eters, als ook voor degenen die gewoon  kleinere porties wensen. De sfeer in 'Me Gusta' is Bourgondisch en haakt aan  bij een Spaanse huiskamer.

Van den Hul kijkt er naar uit om in de culinaire stad Den Bosch een restaurant te gaan beginnen omdat hem naast de keuken ook graag de sfeer en de ontmoeting met klanten aanspreekt. Van den Hul rekent erop dat de klanten de sfeer en de keuken zullen bevallen 'Me gusta', zoals ze in Spanje zeggen.