Brede Haven: Drukte bij opening 'Me Gusta'

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-03-2010 | Gewijzigd op: 12-03-2010
Vanavond 11 maart 2010 is onder drukke belangstelling het nieuwe restauarant 'Me Gusta' op Brede Haven 7 geopend.
De zaak ziet er gelikt uit. Ook het inteieur is op een bijzonder smaakvolle wijze ingericht met een nostalgische verlichting, een  langgerekte bar  uitgevoerd in mahoniekleur hout en stijlvol meubilair.
De keuken is deels open en staat onder leiding van Simon van Schijndel die al een reputatie in Parkheuvel in Rotterdam en Chalet Royal in Den Bosch heeft opgebouwd.


Rechts: de succesvolle ondernemer Marcelvan den Hul, die met de kok Simon van Schijndel -naast 'Me Gusta' in Waalwijk- nu ook het tapas restaurant 'Me Gusta' [Spaans voor: 'Het bevalt me'] Den Bosch opende.
Boven: de pui op Brede Haven 7 en de rechts boven: de druk bezochte receptie op donderdagavond 11 maart 2010.

foto © paul kriele,11 maart 2010.

De Waalwijker Marcel van den Hul heeft een rijke ervaring o.a. in Spaanse keuken, waar hij ook in een restaurant werkte en vandaar Spaanse recepten mee naar Nederland nam. Vóór 'Me Gusta' leidde de 41-jarige restaurateur in Tilburg La Cabaña. In Waalwijk runt de ondernemer, die ook importeur is van Spaanse wijnen, in de Grotestraat een goed lopende 'Me Gustazaak'. In Den Bosch gaat Simon van Schijndel, die werkte in Chalet Royal  en het Eindhovense Parkhotel, als kok de keuken bestieren.
'Me Gusta' biedt tapas en kleine gerechten, die afgestemd zijn zowel voor goeie eters, als ook voor degenen die gewoon kleinere porties wensen. De sfeer in 'Me Gusta' is Bourgondisch en haakt aan bij een Spaanse huiskamer.

zie ook bericht over 'aanstaande opening Me Gusta'